Film og TV

I de seneste år har der været en stigende interesse for 1. verdenskrig og sønderjydernes deltagelse og både TV og film har produceret en del fra denne periode. Westfront har haft den ære og fornøjelse at deltage i de fleste produktioner, bla. DRK udsendelsen  " i krig for Danmark " DR2 udsendelsen " Grænseland " lige som vi har haft en lille bitte finger med i filmene " Krig og kærlighed " og " Ernas krig "

Tillige har vi ydet assistance i et TV program, som på nuværende tidspunkt ikke er offentliggjort, hvorfor vi kun kan oplyse at vi har været med.

Et gruppe nydelige officerer, klar til optagelse i filmen Krig og kærlighed

Klar til optagelse ved Bandholm Station for DR´s Grænseland

Kåre Johannesen, som var historisk rådgiver på filmen Erna i krig, fortæller om soldaternes trængsler til filmfolk og skuespillere ved Høvelte kaserne

Festklædte statister til scenen ved Kejserens fødselsdagsfest.

Eksercits træning for skuespillerne, bla Trine Dyrholm, Ulrik Thomsen og Anders W Berthelsen

Kåre Johannesen og John Brahtz i en limousine fra 1916 på vej til " fest "

Fra afsnittet omkring 1. verdenskrig i Grænseland

Seneste kommentarer

20.08 | 12:35

Hej jeg er igang med at lave tv serie der forgå i 1930 og manger noget hospitals udstyr, kunne det tænkes at der var nogen her der kunne hjælpe

16.06 | 10:32

Hvor ved Peronne er det?

22.07 | 15:04

Har lige været til et fint og lærerigt arrangement i Tønder. Tak for en herlig oplevelse.

14.03 | 08:41

Mycket intressant sida och grupp! Jag är själv första världskrigs-entusiast och tillsammans med min far jobbar jag på Ouvrage de La Falouse vid Verdun. Ni borde delta på http://www.mollerod.se/!

Del siden