100 året for Tønder angrebet

I anledning af 100 året for det første succesrige flyangreb fra hangarskib den 19. juli 1918, havde Tønder garnison og zeppelinermuseum arrangeret et event søndag den 22. juli,  for at markere dagen. Westfront1916 blev hyret til at deltage i forsvar af Zeppelinerbasen, altimedens basen ville blive angrebt af 7 fly. ( Hvilket i virkeligheden kun var en enkelt, der angreb 7 gange )

Det var et fantastisk arrangement med masser af formidling, både i voksen og børnehøjde og hvor vi for første gang havde muligheden for at formidle vores lazaret i det nye lazarettelt og med rigtig mange besøgende for at opleve basen og eventet. 

Da basen hovedsageligt bestod af marine folk, havde Niels fra Vestvolden kreeret nogle flotte marineuniformer, samtidig havde en af vores folk, Heino, set stort på personlige udgifter og anskaffet sig en officers marine uniform, så der var en skøn blanding af uniformer, hvilket, ud fra samtidige fotos, ikke var usædvanligt.

Seneste kommentarer

20.08 | 12:35

Hej jeg er igang med at lave tv serie der forgå i 1930 og manger noget hospitals udstyr, kunne det tænkes at der var nogen her der kunne hjælpe

16.06 | 10:32

Hvor ved Peronne er det?

22.07 | 15:04

Har lige været til et fint og lærerigt arrangement i Tønder. Tak for en herlig oplevelse.

14.03 | 08:41

Mycket intressant sida och grupp! Jag är själv första världskrigs-entusiast och tillsammans med min far jobbar jag på Ouvrage de La Falouse vid Verdun. Ni borde delta på http://www.mollerod.se/!

Del siden