Classic Military Show 2015

Classic Military Show blev afholdt weekenden 22 - 23 august 2015 i Finderup øvelsesplads i Viborg. Arrangementet skulle være Danmarks største og der var også et imponerende opbud af klassiske og moderne militærkøretøjer, pansrede mandskabsvogne og tanks fra perioden 2. verdenskrig og op til moderne tid.

Westfront1916 stillede med hele 11 mand og slog os sammen med vestvoldens folk til at lave en fælles formidlingsområde omkring 1. verdenskrig og som altid når vi er sammen med Københavns befæstnings folk, så var det særdeles hyggeligt både før, under og efter showet.

Noget nyt fra westfront1916 var vores sanitetsgruppe, som består af 2 sygeplejersker, 1 sanitetsmand og 1 sanitetshund, samt en hel del udstyr vi har fået samlet sammen i løbet af vinteren og foråret. Med al beskedenhed kan vi konstatere at vores nye tiltag blev en succes hos publikum og specielt vores sanitetshund William knuste hjerter.

Ligeledes havde vi 2 deltagere som formidlede omkring Portugals indsats under 1. verdenskrig, hvilket ikke var helt uinteressant på disse breddegrader, idet mange portugisiske krigsfanger blev bragt til Danmark, bl.a. Horserød og hjemsendt herfra efter krigen.

Sanitätshund William

Gruppen samlet

En del af vores udstyr

musketier Kaas

De to sygeplejersker, Anni og Melanie

Feldwebel Johannesen og musketier Thernøe i skyttegraven.

Seneste kommentarer

20.08 | 12:35

Hej jeg er igang med at lave tv serie der forgå i 1930 og manger noget hospitals udstyr, kunne det tænkes at der var nogen her der kunne hjælpe

16.06 | 10:32

Hvor ved Peronne er det?

22.07 | 15:04

Har lige været til et fint og lærerigt arrangement i Tønder. Tak for en herlig oplevelse.

14.03 | 08:41

Mycket intressant sida och grupp! Jag är själv första världskrigs-entusiast och tillsammans med min far jobbar jag på Ouvrage de La Falouse vid Verdun. Ni borde delta på http://www.mollerod.se/!

Del siden